LogMeIn Hírek

Üdvözöljük a LogMeIn Hírközpontjában. Ha Ön a médiában dolgozik, és a LogMeIn bejelentéseit, céges vagy terméklogóit, illetve vezetőinek fényképeit keresi, akkor jó helyen jár.

A LogMeIn rövid bemutatása

A LogMeIn (Nasdaq:LOGM) alapvetően megváltoztatja a munkavégzés módját és mindennapi életünket azzal, hogy távolról, biztonságosan érhetjük el a digitális világot alkotó számítógépeket, eszközöket, adatokat és az ezeket használó embereket. Felhőszolgáltatásai sokmillió embernek biztosítják a helyfüggetlen munkavégzés szabadságát, az informatikusoknak pedig professzionális eszközöket nyújtanak a korszerű, felhőközpontú munkakörnyezetek biztonságos működtetéséhez. Emellett új módokat kínálnak a vállalatoknak ügyfeleik online elérésére és támogatására, illetve a hálózat lehetőségeit kihasználó termékek megjelentetésére.

A LogMeIn központja Boston innovációs körzetében található, irodái pedig Ausztráliában, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Indiában, Írországban és Magyarországon működnek.

TwitterLogMeIn hírek a Twitteren (@LogMeIn)

Elnézést kérünk! Ez az oldal fordítás alatt áll. Köszönjük türelmét.